кадър БНТРедактор: Партия Възраждане“ ще се яви самостоятелно на следващите избори,

...
кадър БНТРедактор: Партия Възраждане“ ще се яви самостоятелно на следващите избори,
Коментари Харесай

Костадинов, „Възраждане“: И да го няма Каракачанов, листите му ще се пълни с малки „каракачанчета“

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Партия „ Възраждане “ ще се яви независимо на идващите избори, тъй като няма с кого, това сподели в студиото на Българска национална телевизия водачът ѝ Костадин Костадинов. Той беше безапелационен, че няма по какъв начин да се включи в коалиция с патриотични обединения като Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Атака “, които се били част от предходното ръководство. Всички хвърлят виновността върху огромния сътрудник – ГЕРБ, само че не помнят, че Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ управляваха цели браншове. Това бяха защитата и екологията, където имаше най-вече кавги и даже арести, изясни той.

Костадинов разяснява също, че няма значение дали досегашните лица на някогашните „ Обединени патриоти “ ще са в листите или не. Каква е разликата, в случай че Каракачанов го няма, в случай че листите са цялостни с дребни „ каракачанчета “, сподели Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ съобщи, че на предходните избори е имало доста фалшификации, за които партията е подала доста сигнали. Той е сигурен, че машинното гласоподаване ще понижи доста операциите на вота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР